Rabalux

Kereső

Adu lumina în mișcare!

Într-o lume convențională există produse pentru iluminat rotunde, plafoniere, candelabre și lămpi tip spot. Ideea de a mixa aceste tipuri clasice în orice formă cu caracteristicile lor, putem doar să ne imaginăm cel mult, ca într-un film science-fiction. Ce noroc avem că trăim într-o lume plină de culoare, dinamică, în care doar imaginația poate seta limitele pentru design și producție.

Adu lumina în mișcare!

În trecut, singura soluție pentru a controla fasciculul de lumină erau spoturile.  În zilele noastre, tehnologia și designul personalizat pe client și piață ne permit să direcționăm lumina de la un pendul sau o plafonieră, către detaliile de interes. Asta ne dă flexibilitatea de a adapta lumina lămpilor noastre spre activitățile, dispoziția noastră sau chiar și după timpul / ora zilei.

 Gama de produse HENLI de la RABALUX.

Gama de produse HENLI nu doar că arată foarte bine, dar lumina ajustabilă le face perfecte pentru tine. 

Folosești masa de dining și pentru altceva decât a lua masa? Îți ajuți câteodată copilul la teme ori faceți lucru manual sau de creație? Poate recuperezi din munca de birou, sau joci jocuri de societate cu prietenii?  Aceste activități diferite, necesită diferite intensități și fascicule de lumină. Ca să eviți să schimbi sursa de lumină pentru orice activitate faci, un pendul cu lumină direcțională este o soluție bună. Îl controlezi, îl centrezi, îl apropii...

Gama de produse ODISS de la RABALUX.

Gama de produse ODISS cu capete de lămpi trapezoidale inversate și cu unghi ajustabil, ca să îndrepți lumina după cum îți place.  

Dar nu te gândi doar la funcționalitate! După cum arată exemplele de mai jos, aceste lămpi pot fi un accesoriu cool și trendy pentru living, zona de luat masa sau dormitor. Mulțumită designului lor, aceste lămpi pot ieși în evidență chiar și în spații care nu sunt iluminate.

Noua lampă MONTEMA cu tub siliconic de la RABALUX.

Poți înfășura tubul fluorescent de silicon al lămpii MONTEMA în jurul cadrului metalic, după preferința ta. 

În prezent – nu e nevoie de explicații – a reduce la minim consumul de energie a devenit extrem de important. Noua noastră gamă de produse cu soluții de iluminat LED built-in ajustabile reprezintă soluția. Știm demult că lămpile LED sunt cele de la care avem așteptări de consum de energie mic pentru spații de interior. Iar lumina ajustabilă are un extra “efect”: ajută ca să n-avem nevoie de lumină suplimentară, așa că direcționăm lumina unde e nevoie. Asta ajută și la reducerea consumului de energie.

Știri de la RABALUX

Răsfoiește știrile noastre. 

În zona de confort, ești sătul de lumina tradițională, plictisitoare. E timpul pentru a face un pas înainte și de a te înconjura de lumea lămpilor ajustabile! Sunt ușoare, convenabile ca preț și sunt la modă. Ele respiră viață în spațiile de interior.

Verifică produsele noi în noul nostru catalog!

Caută produsele în noul catalog RABALUX!

Caută produsele în noul catalog RABALUX! 

 


 


PDF descarca Printeaza acest articol E-mail