Mobile language

Spectacol de lumini în grădină

PDF descarca Printeaza acest articol E-mail

Pe măsură ce vine primăvara, iar vremea se încălzește, crește și dorința noastră de a sta în grădină sau pe terasă, un loc preferat de petrecere a timpului liber.  Putem să ne imaginăm deja mirosul de barbeque din aer și sfârâitul grătarului. Dar câteodată, acest ambient are nevoie de ceva extra picant, acel șarm special ce poate seta cu adevărat atmosfera spațiului nostru exterior...

Garden Party Vibes cu iluminare ambientală

Grădina sau terasa noastră de acasă este un spațiu pentru relaxare activă și liniște, unde ne întâlnim și socializăm împreună cu familia și prietenii. Punem amplifica atmosfera unor seri târzii de petreceri cu grătare și discuții prietenoase, cu soluțiile de iluminare ambientală. Aceste tipuri de lumini vin în forme diferite, ceea ce face mai ușoară găsirea acelei lămpi ce se potrivește cu stilul nostru de viață și cu spațiul ce îl avem la dispoziție.

 FLAMENCO 8946 – lampa de decor LED încărcabilă prin USB este starul petrecerilor din grădină.

          Gătind la ceaun, făcând grătare într-o atmosferă ambientală luminată de produsele RABALUX -  FLAMENCO.    

Hai să aruncăm o privire spre cele mai importante soluții de iluminat ambiental !

Lumini LED build-in

Combinând eficiența energetică și durata mare de viață cu iluminatul ambiental, jocul de lumini și luminile proiectate pe pereți.

  TEMSE 77065, 77066 de la RABALUX, care furnizează iluminare ambientală cu adevărat superbă, după lăsarea întunericului.

    Implementarea perfectă pentru proiecțiile de lumină este linia de produse LED build-in RABALUX TEMSE  77065 și 77066.

Lumini decorative 

Lampa în sine este completată de un bec special în interior.  Bineînțeles, aceste surse de lumini cu filament decorativ sunt disponibile și în versiune LED.

RABALUX LOANDA 77080 și 77081 sunt reginele neîncoronate ale gamei de lămpi decorative de exterior.

 Un design curat ce se potrivește cu orice stil, iar pana strălucitoare a produsului este filamentul becului de la interior. 

Lămpi solare

Mixul de design și protecția mediului nu mai reprezintă o noutate ci  o normalitate. Există numeroase soluții disponibile, care arată grozav chiar și la lumina zilei și dau o lumină strălucitoare după lăsarea întunericului.

SLUIS 77046 de la RABALUX, o stea la modă din gama lămpilor solare.

RABALUX SLUIS 77046 este nu doar produs cu design unic, dar folosește exclusiv energie solară pentru a da lumină.

Putem combina oricare dintre cele trei soluții cu versiuni dotate cu senzor de mișcare, astfel că lumina se va aprinde doar când suntem prezenți.

 LESZNO 77091, ZERNEST 77085 și ODIEL 77058 sunt printre ultimele noutăți de produse cu senzor și detector de mișcare.

          RABALUX oferă multiple soluții de design cu senzor de mișcare , astfel încât lampa să fie complet adaptată utilizatorului său.

Indiferent dacă este un eveniment romantic cu partenerul nostru de viață, o întâlnire cu prietenii sau un picnic cu familia, cu luminile ambientale pentru exterior, zona din jurul casei noastre va fi mereu scena unor evenimente memorabile ce ne place să le împărtășim cu cei dragi și cu prietenii.

Luminează curtea, grădina sau terasa ta, indiferent de stil sau mărime. Răsfață-te cu o atmosferă magică și cu un mediu exterior plăcut !

Verifică noua gamă de lămpi de exterior de la RABALUX !