Mobile language

Plafoniere LED: lumină și funcționalitate

PDF descarca Printeaza acest articol E-mail

Transformă ambianța casei tale și crește eficiența energetică cu cele mai noi modele de plafoniere LED!

Plafoniere LED: lumină și funcționalitate

Simplu dar super ? – Da, evident că da!

Eficiență energetică și protecția mediului

Noi știm că pentru o perioadă lungă de timp, luminile LED sunt eficiente energetic datorită consumului redus de electricitate comparativ cu lămpile clasice. Aceasta, nu doar că ajută la protecția mediului, dar produce economii în bani! Așa că din acest punct de vedere lucrurile sunt clare!

Durabilitate și fiabilitate

În afară de economia generată, grija noastră față de noile plafoniere LED va fi mult redusă. Marea majoritate a lor au durată de funcționare mai mare de 50,000 de ore. Deci, vorbim clar despre beneficii și o investiție pe termen lung. 

 Soluțiile prietenoase cu bugetul din gama plafonierelor LED.

"Numeroasele" avantaje ale plafonierelor LED.

 

Funcționalitate și design

Poate te întrebi dacă toate acestea sunt frumoase și bune, dar nu sunt puțin plictisitoare ? - Răspuns: evident că nu!


În zilele noastre există așteptări mari și pentru plafonierele LED. Datorită evoluției tehnologice, aceste produse vin cu funcții multiple. De exemplu, deja nu mai este mare caz să poți să ajustezi luminozitatea. Produsele noastre vin cu funcția de control al luminozității din telecomandă sau de la întrerupătorul-potențiatorul, de pe perete. În plus, multe modele vin cu funcția de bază inclusă RGB – culori interschimbabile. Imaginează-ți cum poți anima cu lumini RGB – o petrecere, un carnaval sau orice eveniment!

 Avantajele de culoare și luminozitate pentru plafonierele LED

Luminile LED în mijlocul petrecerii

 

Suplimentar, nu te gândi doar la o plafonieră clasică albă; există nenumărate forme disponibile(pătrat, cerc, triunghi, poligon, oval) ceea ce le face extrem de ușor adaptabile la orice stil decorativ, indiferent dacă este vorba despre stilul clasic, modern sau minimalist.

 

Plafoniera LED ELDRICK 2 este o soluție incitantă de funcționalitate și design.

Plafoniera LED ELDRICK 2, esența unei forme cu adevărat deosebite, suprafața texturii și design.

 

Tavane mai joase, camere spațioase

De ceva vreme deja, clădirile rezidențiale nu sunt construite după stilul eleganței burgheze, așa că înălțimea tavanului influențează în mod decisiv alegerea corpului de iluminat. În camere cu tavane mai joase, o plafonieră LED poate fi o soluție potrivită, deci nu e nevoie de alte explicații.

Avantajele de culoare și luminozitate ale plafonierelor LED.

Noua generație OSCAR strălucește pe tavanul sufrageriei cu efectele sale luminoase, satisface cele mai mari pretenții tehnologice. 

 

Iluminare generală

În timp ce spoturile emit uzual o lumină directă, plafonierele oferă mai multă lumină distribuită în camera unde este montată. Asta poate fi o soluție ideală pentru activitățile zilnice și poate fi mult mai potrivit pentru ochii noștri, deoarece primim o lumină uniformă în întreaga încăpere.

A extinde sensul de spațiu

În continuare de la punctul precedent, plafonierele iluminează și către tavan, ceea ce creează iluzia optică de încăpere mai spațioasă și mai înaltă. Aceasta este un beneficiu în special pentru încăperile în care senzația de spațiu și atmosferă degajată este importantă, ca de exemplu sufragerii și zone de dining.

Instalare și întreținere ușoară

Dacă încă nu ești convins ca să schimbi lămpile existente cu noile soluții de plafoniere LED, următorul argument te va face sigur să te decizi. Plafonierele sunt ușor de instalat, sistemul de prindere are un singur punct de contact cu tavanul, curățarea lor se face foarte simplu prin ștergerea suprafeței lămpii și gata.

Descoperă beneficiile noile noastre plafoniere!

Plafoniere LED: Lumină și funcționalitate

 


Deci, alege din gama de plafoniere LED, care înglobează fără nici o îndoială avantajele celor mai noi tehnologii. Economisești bani, creezi ambianță și sporești confortul casei tale cu aceste soluții ce îmbină designul și funcționalitatea.

 

Descoperă produsele noastre din gama lumini LED, plafoniere LED și produsele din gama SMART și găsește articolul dorit la partenerii noștri!