Mobile language

Istoricul companiei

PDF descarca Printeaza acest articol E-mail

De 30 de ani în spatele mărcii RÁBALUX se afla un grup corporativ, cu poziție financiară stabilă și experiență internațională în operațiuni.Centrul grupului este situat în Győr, unul dintre orașele cu cea mai dinamică dezvoltare din Ungaria. Centrul logistic regional al companiei, care a avut o prezență activă în mai multe țări europene din 2002, este de asemenea situat în Győr.

Compania își aprovizionează rețeaua de parteneri, mereu în creștere, dintr-o bază de depozitare cu o capacitate de 20.000 de paleți. Grupul corporativ - cu un venit anual consolidat de 27 milioane EUR - se bucură de o dezvoltare dinamică continuă; si pe lângă operarea a zece filiale proprii, corporația își exportă produsele în alte nouă țări. Pe lângă corpurile de iluminat pentru comerțul cu amănuntul, marca RÁBALUX este, de asemenea, sinonimă cu fiabilitatea și raportul optim preț-calitate în ceea ce privește sursele de lumină tradiționale și eficiente din punct de vedere energetic.

Portofoliul de produse, actualizat anual, este în concordanță cu cele mai recente tendințe ale pieței, dar si acei clienți care preferă stilurile tradiționale vor găsi, de asemenea,  lămpi de interior și exterior în catalogul nostru de produse.