Mobile language

Lămpi de masă și veioze pentru învățare eficientă

Lămpi de masă și veioze pentru învățare eficientă

Când micuții noștri ajung la vârsta școlară, devin necesare anumite modificări în camera copiilor. Se pune acum accentul pe o nouă activitate, care înlocuiește joaca și jocurile: învățarea. Cititul, făcutul temelor, învățatul de poezii... Etc., toate necesită un iluminat eficient, dar pe cât de blând posibil pentru ochii copiilor noștri. Nu în ultimul rând, trebuie să ne gândim și la caracteristicile naturale ale camerei atunci când alegem o veioză pentru noile aventuri ale copiilor noștri.

SĂ DESCOPERIM POSIBILITĂȚILE ILUMINĂRII INTELIGENTE

SĂ DESCOPERIM POSIBILITĂȚILE ILUMINĂRII INTELIGENTE

Conceptul de „casă inteligentă” devine tot mai răspândit și în România. Confortul și pragmatismul se unesc atunci când vă conectați telefonul la televizorul inteligent, ajustați termostatul prin conexiunea WIFI sau plasați au apel telefonic cu ceasul inteligent.  Considerente similare au dus la iluminatul inteligent al caselor moderne, unde vă puteți ajusta luminozitatea sau culoarea becurilor cu ajutorul unei telecomenzi sau al unui smartphone. Lămpile de designer pot, de asemenea, să ofere distracție sau relaxare. 

SĂNĂTATE SAU DESIGN? - CE FEL DE LAMPĂ ESTE CEA MAI POTRIVITA PENTRU CAMERA COPILULUI?

SĂNĂTATE SAU DESIGN? - CE FEL DE LAMPĂ ESTE CEA MAI POTRIVITA PENTRU CAMERA COPILULUI?

Dacă ați decis să aveți un copil, cu siguranță v-ați pus și întrebarea: ce fel de cărucior, pătuț, masă de înfășat... să alegeți. În ziua de azi nu e așa ușor să găsești un produs de calitate bună, care să fie și la modă. Pe lângă asta, tindem să ignorăm un aspect important, și anume, să fim atenți la calitatea luminii din camera copilului. Totuși, „dragii noștri dragi” au nevoie de îngrijire atentă, de aceea selectarea lămpilor pentru copii necesită  pregătire și conștientizare atente.

LUMINA MISTERIOASĂ A LĂMPILOR PENTRU DORMITOR

LUMINA MISTERIOASĂ A LĂMPILOR PENTRU DORMITOR

Dormitorul tău este o parte a apartamentului care nu e la dispoziția oaspeților, care poate fi romantică, intimă, caldă, atrăgătoare, calmantă, relaxantă sau chiar extravagantă, în funcție de stilul și dispoziția ta. Însă oricare ar fi stilul dormitorului nostru, când apune soarele, atmosfera și calitatea iluminatului creează spațiul. Când alegeți lămpile pentru dormitor, trebuie să vă gândiți să aveți și posibilitatea unei lumini mai intense, pe lângă cele care creează condițiile propice pentru o relaxare fără probleme.