Rabalux

Kereső

Pablo

Spoturi   |   Pablo
Pablo (3979)
Pablo (3979)
Pablo (3979)

Pablo

153 RON
Preț recomandat de vanzare cu TVA
Numar articol: 3979
De unde o pot achiziționa?
Protecție IP: IP20
Specificații corp iluminat: E27 4x MAX 40W
Culoare lampă: negru mat
Material lampă: metal/ lemn
Documente descărcabile

Spotul Pablo cu 4 becuri, în stil industrial, va fi un adaos plin de caracter adus mobilierului din living, bucătărie, sufragerie sau chiar dormitor. Acest model din metal și lemn este compus dintr-un corp negru mat și surse de lumină de sine stătătoare. Lampa se poate fixa pe tavan cu ajutorul unei baze decorative rotunde, din lemn. Din moment ce capetele lămpii

– câte două pe fiecare parte – fixate pe o bară de susținere din două piese sunt îndreptate în diecții diferite, lumina lămpii Pablo ajunge peste tot în cameră. Spotul poate fi folosit cu patru becuri, fiecare de până la 40W. Tipul soclului este E27. Dacă doriți să sporiți atmosfera intimă, plăcută, alegeți surse luminoase cu temperatura de culoare alb cald pentru această lampă. Dimensiunile plafonierei Pablo cu 4 becuri sunt după cum urmează: lățime 720mm, înălțime 125mm, distanța de la tavan 110mm, diametrul instalației de 90mm. Acest model se livrează fără surse luminoase.

Spoturi

Spoturile asigură o iluminare perfectă în orice încăpere din casa ta. Fiecare spot poate fi montat pe perete, oferind o iluminare indirectă plăcută și fiind ideal pentru citit, fie lângă fotoliu, fie deasupra patului. Spoturile montate pe tavan emit o lumină direcționată, ideală pentru iluminarea holurilor, livingurilor și băilor. În ceea ce privește designul, nu trebuie să faci compromisuri, deoarece spoturile noastre sunt disponibile în diverse forme și culori.

Caracteristici produs

Categorie produsIluminat interior
TipSpoturi
StilIndustrial
Camerăcameră de zi, bucătărie, sufragerie, dormitor
Protecție IPIP20
Culoare lampănegru mat
Material lampămetal/ lemn
NUMĂR DE SURSE DE LUMINĂ4
FasungE27
Specificații corp iluminatE27 4x MAX 40W
Voltaj aplicat230V, 50Hz
Distanță față de perete110.0
Orizontal (mm)720.0
Vertical (mm)125.0
Dimensiune X cutie unică (cm)10.0
Dimensiune Y cutie unică (cm)11.0
Dimensiune Z cutie unică (cm)38.0
Greutate netă (kg)0.66
Greutate brută0.78
Dimensiunea instalãrii (mm)90.0
Clasa de protectieI

Te-ar putea interesa și