Rabalux

Kereső

Adu natura in casa ta!

Primăvara, aducem natura care se trezește în camerele noastre cu ramuri înmugurite și flori proaspete. Totuși, iarna, creăm o atmosferă confortabilă și plăcută în spațiile noastre cu culori și materiale calde. 

Adu natura in casa ta

Lemnul apare sub diferite forme, iar lămpile noastre realizate din acest material au avantajul de a se îmbina perfect cu diverse stiluri de design interior, datorită tonurilor lor neutre. Haideți să vă prezentăm preferatele noastre!

 

Pentru că lumina contează

În lunile de iarnă, de îndată ce  ajungeti acasă, aprindeti luminile. Iarna, până la sosirea primăverii, semnificația luminii artificiale devine importanta, deoarece sursa și calitatea luminii fac o diferență considerabilă. Avem nevoie de lumină pentru lectură, pentru odihna și chiar pentru a îmbunătăți starea de spirit cand ne uitam la  televizor. Alegerea intensitatii luminii devine importanta în acest context, de aceea trebuie sa acordăm atenție modului în care ne iluminăm împrejurimile. Pe lângă funcționalitate, este esențial ca lampa să fie plăcută din punct de vedere estetic, iar lemnul împreună cu aluminiul, îndeplinesc aceste criterii. Căldura și versatilitatea materialelor naturale le fac o componentă vitală a lămpilor noastre, nu numai la bază, ci și în design-urile creative și clasice.

o lampă de perete din lemn cu un bec atrăgător, creând o sursă de lumină incitantă pentru orice casă.

Simplă, dar izbitoare, o soluție creativă pentru iluminarea birourilor sau a camerelor copiilor.

 

Pădurea Scandinavă, lumină revigorantă

Stilul scandinav este popular în întreaga lume, fie în romanele polițiste sau în designul interior. Plafoniera KONTE, realizată pe o bază din lemn de culoare deschisă, este versatilă și completează aproape orice piesă de mobilier modernă. Cu cei 1800 de lumeni și lumina albă caldă, plafoniera KONTE este perfectă pentru camerele de zi mai mari sau pentru birourile decorate elegant, potrivindu-se perfect  chiar și cu pereții din mușchi/licheni, din ce în ce mai populari.

o bază pătrată din lemn de culoarea fagului, completată de nuanțe albe, pătrate, o lampă de tavan simplă, dar atractivă.

Lampa în stil scandinav, cu liniile sale curate, este o sursă de lumină versatilă.

 

Stilul clasic în dormitor

Într-un loc în care liniștea, intimitatea și formele familiare contează, precum dormitorul, soluțiile tradiționale funcționează bine. Veioza LYCHEE, disponibilă în diverse culori, rezonează cu iubitorii stilului scandinav, datorită picioarelor sale de culoarea fagului. Cu toate acestea, simplitatea și capacitatea de utilizare îl fac potrivit pentru orice dormitor în care formele excesive sau bulele roz nu domină interiorul. Cu această veioză, toată lumea poate alege luminozitatea care se potrivește nevoilor sale, fie că este pentru lectură sau doar pentru a sparge întunericul nopții cu o strălucire blândă.

o bază din lemn de culoare deschisă, completată de o nuanță albă simplă, definește veioza Lychee.

Veioza este o piesă esențială în dormitor, potrivită pentru diverse stiluri.

 

Soluții unice pentru case elegante

Nuanțele lemnului sunt un element decorativ popular de milenii. În timp ce multe piese de mobilier și obiecte sunt realizate din acest material natural, producatorii de corpuri de iluminat au ezitat să-l încorporeze din cauza riscurilor la incendiu. Cu toate acestea, tehnologia modernă ne permite să folosim lemnul în siguranță, dând naștere unor piese unice precum lămpile din seria BRAULIA. „Less is more”, spun aceste piese simple, dar de impact, disponibile cu becuri cu lumină caldă sau naturală, creând o ambianță modernă în camera de zi sau în zona de luat masa.

O soluție simplă, contrastantă, cu pendule cu o singură ramură sau cu mai multe ramuri, parte a seriei Braulia.

Cele 2 modele ale pendululuii Braulia își găsesc locul în fiecare cameră.

 

Stilul industrial  pentru birou

Nu în ultimul rând, seria AKSEL merită menționată în segmentul lămpilor din lemn. Proiectată special pentru utilizarea în decorul industrial, această serie în formă clasică este ideală pentru iluminarea cladirilor de birouri  și a meselor de birou. Având  brațe elegante, reglabile, oferă nu numai atractivitate vizuală, ci și versatilitate funcțională. Un favorit pentru pasionații de soluții unice, l-am văzut încadrându-se perfect în spațiile de birou minimaliste și ca un accesoriu distinctiv în interioarele moderne

 Lampa industrială Aksel oferă un accent elegant pe perete, tavan și birou.

Soluție minimalistă pentru mansardă împreună cu familia de produse Aksel.

 

Lumini, forme, funcții

Fie că este vorba de o lampă de tavan, o lampă de perete sau o sursă de lumină localizată, avem o soluție pentru fiecare situație care funcționează cu materiale naturale, dar se potrivește cu designul interior modern, și chiar declarativ. Alături de stilurile scandinave și industriale, oferim modele care urmează tendința minimalistă, asigurându-ne că există o lampă din lemn pentru toate gusturile.

 

Materialele naturale sunt din nou în centrul atenției în designul interior. Lemnul nu este predominant doar în mobilier, ci și o alegere populară pentru finisaje distinctive și lămpi unice. Se potrivește bine atât în interioarele rustice, cât și în cele moderne.

PDF descarca Printeaza acest articol E-mail