Rabalux

Kereső

Intră în starea de spirit cu lumina

Fie că este vorba despre o ambianță romantică, o strălucire liniștitoare sau un decor interesant pentru o conversație grozavă - este o necesitate! În orice interior elegant, o sursă de lumină care completează stilul camerei și adaugă farmec chiar și atunci când este oprită este un schimbător de interior. Culoarea și intensitatea luminii definesc spațiul la fel de eficient ca obiectele și mobilierul din el. Să ne prezentăm preferatele pentru fiecare cameră!

Intră în starea de spirit cu lumina!

Culori și dispoziții

Terapia prin culoare nu este o invenție recentă; în secolul trecut, spitalele și-au vopsit pereții cu verde calm, iar semnele roșii avertizează despre pericol. În zilele noastre, avem ocazia să punem atmosfera în fiecare cameră a casei noastre cu ajutorul lămpilor. Un singur dispozitiv poate transforma un spațiu într-o zonă de relaxare senină, un centru vibrant pentru petreceri sau un spațiu de lucru creativ. Cheia acestei magii este așa-numita iluminare RGB, care, folosind trei culori primare (roșu, verde și albastru), permite unei singure lămpi să comute între nuanțe liniștite de verde, roșu captivant sau albastru rece. Lampa noastră SIGGY funcționează în același mod, iar acest model ușor și portabil nu își schimbă doar culorile, ci și poziția în cameră fără efort. Este o completare versatilă la colecția ta de lămpi de stare! Carcasa sa transparentă asigură că se poate integra perfect în aproape orice stil interior. Lampa este controlată de la distanță, ceea ce face ușoară schimbarea culorii LED-ului din interior cu o simplă atingere.

 O lampă cu abajur transparent, care poate fi aprinsă cu o telecomandă, iar culoarea luminii emise poate fi, de asemenea, reglată.

Lumina lămpii de stare SIGGY poate fi schimbată chiar și cu o telecomandă.

Lampa de noapte flexibila pentru camera copiilor

Luminile discrete, înainte de culcare, ajută organismul să se pregătească pentru somn, deoarece producția de melatonină este strâns legată de cantitatea de lumină din mediu. Acest lucru este deosebit de important atunci când vine vorba de copiii care pot fi reticenți în a merge la culcare. Pe lângă cărțile de povești și animalele de pluș preferate, camera copiilor necesită iluminare locală adecvată. În acest scop au fost realizate modele BALOO, realizate cu copii mici în minte. Cu aspectul lor adorabil, materialul moale și luminile LED calde controlate de la distanță, aceste figurine distractive sunt perfecte pentru rutinele de seară și pentru culcare. Deoarece funcționează cu baterii, pot fi mutate și plasate cu ușurință în orice colț al camerei. Lămpile practice, atractive și incredibil de versatile sunt o alegere ideală pentru camerele copiilor. Fie că este un ursuleț de pluș sau un pinguin, această decizie o iau cei mici!

Lămpi din material moale, greu de spart, în formă de animale, care decorează camerele copiilor. Sunt disponibile cu baterie.

Lămpi distractive, cu formă, care rezistă la utilizarea extremă, special concepute pentru camerele copiilor.


Natura, sănătatea și puritatea cu lămpilor de sare

Nu doar copiii se bucură de iluminare ambientală în camera lor pe timp de noapte; adulților le este mai ușor să se destindă și să se relaxeze atunci când condițiile de iluminare sunt potrivite. Pentru relaxarea de seară sau pentru o sesiune TV confortabilă, mulți oameni optează pentru lămpi de sare. Toate modelele noastre sunt realizate din sare naturală, având baze din lemn, iar paleta lor de culori pământii se îmbină perfect cu diverse interioare. Probabil ați auzit despre cum lămpile cu sare, datorită materialului lor natural, au capacitatea de a curăța aerul dintr-o cameră. Prin urmare, ele nu doar ne îmbunătățesc starea de spirit, ci au și un impact pozitiv direct asupra sănătății și bunăstării noastre.

Totuși, să nu uităm că aceste lămpi, pe lângă lumina lor și influența lor asupra corpului nostru, sunt și piese de decor pentru casă. De aceea, pe lângă piesele rustice disponibile în diferite dimensiuni, oferim modele complicat sculptate. În plus, am conceput chiar piese unice care îmbină estetica orientală cu efectele benefice ale lămpilor cu sare.

Caracteristicile distinctive ale lămpilor speciale de la Rábalux includ o formă care amintește de lemn, un design de inspirație orientală, realizat din lemn de culoare închisă cu sculpturi în sare naturală între ele.

O gamă largă de lămpi de sare cu motive de inspirație orientală, care oferă o strălucire prietenoasă și caldă, care aduc beneficii sănătatii dumneavoastră, vă așteaptă în magazinele noastre online.

Lampa de lavă, ornamentul camerei de zi și Starul petrecerilor

Cu excepția cazului în care aveți in locuință mobilier de epocă, cu siguranță veți găsi în selecția noastră o lampă de lavă care completează decorul sufrageriei dvs. din punct de vedere al formei și al culorii. Lampa cu lavă este o sursă de lumină incitantă, deoarece formele care curg și se schimbă constant îi captivează pe tineri și îi distrează pe cei bătrâni. Lumina lămpii servește drept fundal perfect pentru conversații sau ascultarea muzicii, oferind iluminare constantă în colțul sufrageriei, asigurându-vă că puteți găsi întotdeauna telecomanda televizorului.

Din 1963, aceste lumini au adus bucurie în nenumărate case. Inventatorul englez al acestei lămpi unice a spus odată: "Lampa de lavă este ca ciclul etern al vieții. Uneori sus, alteori în jos, dar nu rămâne niciodată în același loc; este întotdeauna capabilă să arate ceva nou!" O piesă în continuă schimbare și captivantă, colorată la alegerea dvs., poate fi, fără îndoială, un plus revigorant pentru viața noastră de zi cu zi.

 O mare varietate de lămpi cu lavă în diferite forme și culori sunt disponibile la  partenerii noștri online.

Carcasa, substanța care se învârte în interior și culoarea luminii pot varia, făcând lampa cu lavă orice dar nu plictisitoare.

 

În serile lungi de iarnă, este esențial să ne înconjurăm de lumini care ajută la depășirea tristeții zorilor gri și a seriei lungi de zile ploioase și reci. Dacă sunt alese cu înțelepciune în ceea ce privește amplasarea și designul, lămpile sunt mari aliați în acest demers. 

 

Decor, iluminare, element de stabilire a dispoziției - o lampă decorativă poate face totul! Fiecare cameră poate avea nevoie de puțină lumină suplimentară pentru a ne face să ne simțim mai confortabil. Suntem aici pentru a prezenta câștigătorii siguri! Consultați gama noastră completă de lămpi decorative aici!

PDF descarca Printeaza acest articol E-mail