Rabalux

Kereső

Texturi, forme, materiale în lumea lămpilor

În zilele noastre, devine evident că luminile de interior fac mai mult decât să dea lumină.  Sursele de lumină urmează stilul și forma spațiilor și pot chiar să le reprezinte. Caracteristicile tehnice ale produselor s-au îmbunătățit: acum, nu doar chefii și  designerii de interior folosesc expresii ca “textura materialului”, “material” sau “formă”, dar aceste caracteristici au căpătat o mai mare importanță în gama device-urilor de iluminat.

 Texturi, forme, materiale în lumea lămpilor

Magia printului 3D: lumea formelor unice

Astăzi, printurile 3D se regăsesc oriunde. Dacă putem "imprima" prăjituri comestibile, vom putea crea cu siguranță și device-uri pentru iluminat. Dacă îți plac inovațiile tehnologice, este „un must” ca să ai cel puțin o lampă print 3D, în casa ta.  Am creat un pendul asemănător ca design cu nervurile de pe o smochină, cu o formă delicată și ușoară și de asemenea o veioză ce dă o lumină ambiantă plăcută. 

TIANA 72216 și TIANA 74189 de la RABALUX.

                 Finețe, formă  și nervuri  asemănătoare cu o smochină, pendulul TIANA este acel element de decor și ornament pentru living. Completat cu veioza TIANA, aceeași serie de produse, ele creează un ansamblu cu efect plăcut.

Spumă de aluminiu: eleganță ultra-ușoară și foarte durabilă

Spuma cu aluminiu este folosită nu doar în industria grea;  acest material a devenit cunoscut și pentru designul de interior. Datorită greutății specifice reduse și a durabilității, producătorii de mobilier preferă să îl folosească. În plus, arată grozav și poate da o atmosferă unică pentru interioare. Privește doar frumusețea strălucirii creată de lumina filtrată de pendulul SAMILO! Trebuie să crezi, asta nu este protoshop!

SAMILO 72217 și 72219, noile produse DESIGN  BY RABALUX.

Familia de produse SAMILO, una dintre gamele de produse DESIGN BY RABALUX.

Galvanizarea: cheia către durabilitatea metalului.

În general, nu ne schimbăm sursele de iluminat prea des, așadar merită ca să acordăm o atenție deosebită materialelor care le alegem. Galvanizarea dă suprafețelor nu doar un avantaj din punct de vedere estetic, dar asigură și protecția și durabilitatea materialului. Această caracteristică poate fi asociată în special cu surse de iluminat ca de exemplu colecția KIARA – veioză, lampă de perete și pendule. Forma de glob confecționată din sticlă mată se aliniază perfect cu interioare cu design contemporan și clasic în același timp, datorită simplității de design. În combinație cu sursa de lumină caldă, putem crea o atmosferă prietenoasă și ospitalieră.

KIARA 71081 lampă de perete, 71082 plafonieră, 72249 pendul, 74203 veioză din metal galvanizat

KIARA, o sursă de iluminat familiară, cu elemente de design elegante, moderne, curate, echipată cu o protecție de durată.

Asimetria: dinamică în mișcare

Sursele de iluminat cu design asimetric aduc o nouă dimensiune pentru interioare. Acesta sparg granițele formelor tradiționale și regândesc în mod îndrăzneț misiunea tehnologică a surselor de lumină.  Ele sunt interesante nu doar vizual, dar fac spațiul mult mai viu și dinamic. Dacă îți place să îți testezi limitele, ia una din aceste modele!Avem aici un exemplu cu lampa MIROSSI, o plafonieră cu design asimetric, o sursă de lumină build-in-led cu o formă răsucită.

MIROSSI 71094 și MIROSSI 72266 DESIGN BY RABALUX.

Asimetrie și forme răsucite, aceasta este MIROSSI. Un produs special DESIGN BY RABALUX.

 

Suprafețe cu sticlă și nervuri: eleganță și unicitate

Utilizarea materialelor și a texturilor pe suprafețe influențează în mare măsură aspectul general. În lumea lămpilor, acestea sunt detalii ce impresionează chiar și când lumina este stinsă. În combinație cu lumina, aceste surse de iluminat îți atrag privirea.  Privește doar la lumina filtrată prin panourile de sticlă de la colecția noastră VENESS!

VENESS, pendule simplu, triplu sau cvadruplu, de asemenea și în varianta de veioză  decorativă, în noua colecție RABALUX.

VENESS, întruchiparea luminilor strălucind prin panourile de sticlă

Doriți să vedeți cum se împrăștie lumina pe suprafața acrilică texturată a familiei de corpuri de iluminat GRETE?

Corpul de iluminat de perete GRETE și pendulele cu cercuri, simple, duble și triple, de la RABALUX.

Suprafața striată a cercurilor iluminate într-un aranjament unic.

Noua noastră familie de produse FLORIAN este deopotrivă jucăușă, furnizând a experiență complet diferită când lumina este oprită sau pornită. Datorită striațiilor interioare ale abajurului din sticlă fumurie, lumina este filtrată, dând un aspect elegant.  Vezi ce mult contează textura suprafeței?

FLORIAN pendul simplu, cu 4 și cu 5 corpuri de lumină cu suprafața interioară a abajurului de sticlă valurită, din noua gamă de produse RABALUX.

FLORIAN, opțiunea 2 în 1:  Sticlă fumurie cu suprafața vălurită pe interior. Una dintre cele mai bune reprezentări de jocuri de lumini.

Iluminează-ți casa cu corpurile de iluminat RABALUX cu texturi, forme și materiale speciale! Vizitează website-ul nostru, caută noua colecție de corpuri de iluminat pentru interior și creează stil în fiecare colt al casei tale!

Textură. Formă și materiale speciale în noua colecție de produse RABALUX.

Ilumineazăhttps://rabalux.ro/noutate-ți casa cu noile și unicele lumini strălucitoare!

 

PDF descarca Printeaza acest articol E-mail