Mobile language

Noutate

Uită-te la noile noastre produse!

Lumini LED

Luminile LED devin mai populare deoarece sunt mult mai eficiente și durează mai mult decât becurile convenționale. 

Lumea lampilor

Avem o solutie pentru orice nevoie. Iluminat interior, iluminat exterior, becuri - le avem pe toate.

Verificati sortimentul nostru

Blog

Lămpi de masă și veioze pentru învățare eficientă

Lămpi de masă și veioze pentru învățare eficientă

Când micuții noștri ajung la vârsta școlară, devin necesare anumite modificări în camera copiilor. Se pune acum accentul pe o nouă activitate, care înlocuiește joaca și jocurile: învățarea. Cititul, făcutul temelor, învățatul de poezii... Etc., toate necesită un iluminat eficient, dar pe cât de blând posibil pentru ochii copiilor noștri. Nu în ultimul rând, trebuie să ne gândim și la caracteristicile naturale ale camerei atunci când alegem o veioză pentru noile aventuri ale copiilor noștri.

continuati sa cititi
SĂ DESCOPERIM POSIBILITĂȚILE ILUMINĂRII INTELIGENTE

SĂ DESCOPERIM POSIBILITĂȚILE ILUMINĂRII INTELIGENTE

Conceptul de „casă inteligentă” devine tot mai răspândit și în România. Confortul și pragmatismul se unesc atunci când vă conectați telefonul la televizorul inteligent, ajustați termostatul prin conexiunea WIFI sau plasați au apel telefonic cu ceasul inteligent.  Considerente similare au dus la iluminatul inteligent al caselor moderne, unde vă puteți ajusta luminozitatea sau culoarea becurilor cu ajutorul unei telecomenzi sau al unui smartphone. Lămpile de designer pot, de asemenea, să ofere distracție sau relaxare. 

continuati sa cititi
SĂNĂTATE SAU DESIGN? - CE FEL DE LAMPĂ ESTE CEA MAI POTRIVITA PENTRU CAMERA COPILULUI?

SĂNĂTATE SAU DESIGN? - CE FEL DE LAMPĂ ESTE CEA MAI POTRIVITA PENTRU CAMERA COPILULUI?

Dacă ați decis să aveți un copil, cu siguranță v-ați pus și întrebarea: ce fel de cărucior, pătuț, masă de înfășat... să alegeți. În ziua de azi nu e așa ușor să găsești un produs de calitate bună, care să fie și la modă. Pe lângă asta, tindem să ignorăm un aspect important, și anume, să fim atenți la calitatea luminii din camera copilului. Totuși, „dragii noștri dragi” au nevoie de îngrijire atentă, de aceea selectarea lămpilor pentru copii necesită  pregătire și conștientizare atente.

continuati sa cititi