Mobile language

Ilumineaza-ti spatiul exterior – Ghid pentru lampi solare de gradina

PDF descarca Printeaza acest articol E-mail

Farmecul unei gradini bine amenajate poate fi accentuat, chiar dupa apusul soarelui  cu o iluminare potrivita. Chiar daca ai o gradina spatioasa sau una intima si confortabila, prin alegerea potrivita a corpurilor de iluminat poti sa cresti semnificativ ambianta si utilitatea spatiului tau exterior. Cand vorbim despre iluminarea gradinii,una dintre cele mai populare alegeri a proprietarilor sunt lampile solare. 

Haideti sa intram in lumea lampilor solare, sa exploram beneficiile lor , sa aflam de ce au devenit alegerea cea mai populara a proprietarilor din intreaga lume.

Solar lamps

Ce sunt luminile solare?

Lampile solare de gradina sunt corpuri de iluminat inovative, alimentate cu energie solara, provenita din captarea  razelor solare ca sa ilumineze gradina in timpul noptii.

Astfel dupa asfintitul soarelui energia solara stocata in timpul zilei este utilizata pentru alimentare luminilor LED ce produc o stralucire moale si calda in gradina ta.

Luminile solare pot fi instalate pe peretii teraselor sau la nivelul solului.

 Solar lamps

De ce Luminile Solare de Gradina sunt o alegere buna?

 

Prietenoase cu mediul: unul din principalele moive pentru care luminile solare de gradina au castigat  popularitate este faptul ca sunt prietenoase cu mediul. Fiind alimentate cu energie solara nu produc emisii daunatoare care sa contribuie la cresterea emisiilor de carbon, avand un impact redus asupra mediul inconjurator. Odata cu cresterea ingrijorarii in ceea ce priveste emisiile de carbon si incalzirea globala, luminile solare sunt alegerea perfecta pentru cei care promoveaza sustenabilitatea si doresc sa avem o planeta verde.

 

Eficiente energetic: deoarece lampile solare depind exclusiv de energia soarelui, nu sunt conectate la reteaua de energie electrica, ceea ce le face sa fie cea mai buna solutie in planul de economisire a energiei, care duce la un consum redus si facturi cu valori scazute. Acest fapt le face sa fie eficiente in costurile pe termen lung pentru gradina dumneavoastra.

 

Instalare usoara: lampile solare sunt incredibil de usor de instalat. Spre deosebire de luminile electrice traditionale care necesita cablaje si conexiuni complexe, luminile solare pot fi amplasate unde doriti , atat timp cat primesc lumina solara adecvata in timpul zilei. Lipsa cablurilor si a prizelor le face sa fie mai sigure pentru copii, animale de companie si ecosistemul din gradina dumneavoastra.

 

intretinere minimala: odata instalate lampile solare de gradina necesita o minima intretinere. Deoarece nu necesita cabluri si sursa de energie externa, nu exista risc de defectiuni electrice. Curatarea ocazionala si inlocuirea acumulatorilor( odata la 1-2 ani) sunt singurele actiuni necesare.

 Solar lamps

O gama larga de Lampi Solare de Gradina acum

Odata cu dezvoltarea tehnologiei solare, varietatea de lampi solare de gradina disponibile pe piata s-a extins semnificativ. Lampile solare de gradina vin acum intr-o gama larga de stiluri, forme si dimensiuni, potrivite pentru variate design-uri si teme ale gradinii dumneavoastra. Ele nu sunt numai functionale, pot fi elemente decorative care adauga farmec si caracter spatiului exterior.

 

Azi puteti gasi lampi solare pentru alei, spoturi solare, siruri de lumini solare si felinare solare. Aici la Rabalux avem o gama larga de lampi solare disponibile. Fie ca aveti nevoie de iluminare functionala pentru alee, lumini care scot in evidenta amenajarea gradini sau lumini decorative pentru proiecte speciale, exista lampi solare potrivite pentru toate preferintele si necesitatile.

Solar lamps

Solutie de top in economisirea energiei: Lampile de perete solare cu senzor

 

In gama diversa de lampi solare, lampile de perete solare cu sensor reprezinta solutia de top in economisirea energiei. Acestea pot fi cu sensor crepuscular sau cu sensor de miscare in functie de preferinte  si necesitati specifice.

 

Lampile solare de gradina pot fi echipate cu sensor crepuscular automatic care detecteaza cand este intuneric, moment in care actioneaza automat comutatorul  sursei de lumina. In acest fel gradina sau poarta  v-a fi iluminata automat cand se intuneca, pentru siguranta si securitatea dumneavoastra.

 

Exista si lampi echipate cu sensor de de miscare ce detecteaza miscarea din vecinatate. Cand cineva intra in raza de actiune a acestuia, senzorul activeaza sursa de lumina care emite o lumina ampla ce asigura o manevrare sigura sau poate descuraja potentialii intrusi. Avantajul adaugat senzorilor de miscare este cresterea eficientei energetice a lampilor, deoarece acestea functioneaza doar cand este nevoie, economisind astfel energia bateriilor pentru folosinta indelungata.

Solar lamps

Incepe sa-ti iluminezi Gradina cu Rabalux

Lampile solare de gradina au revolutionat iluminatul exterior, prin solutii pentru iluminarea spatiilor exterioare, versatile, eficiente energetic si prietenoase cu mediul inconjurator Prin instalarea usoara, intrtinere minimala si design-uri attractive au devenit o alegere populara pentru cei care detin o casa cu gradina, din lumea intreaga.

 

Daca vreti sa va bucurati de o gradina bine iluminata, fara impact negative asupra mediului si fara facturi mari la energia electrica,  luati in considerare exceptionalele lampi solare de gradina. Rabalux ofera o gama extinsa de produse de iluminat solare care include cele mai noi trenduri in amenajare, dar si clasice si traditionale, care nu ies din moda.

 

Pentru a afla mai multe, consultati gama noastra de lampi solare care le gasiti pe site-ul Rabalux.