Mobile language

Lămpi de birou pentru învățare eficientă

PDF descarca Printeaza acest articol E-mail

3958 Balor

Când copiii noștri intră în vârsta școlară, unele modificări în camerele lor devin necesare. Acolo unde jocul era în centrul atenției, un nou tip de activitate capătă importanță: studiul. Cititul, temele, învățarea versurilor și alte activități necesită crearea unui iluminat eficient - dar blând pentru ochi. Pe lângă toate acestea, trebuie să luăm în considerare și caracteristicile naturale ale camerei atunci când alegem lămpi pentru noile aventuri ale copiilor noștri.

7 sfaturi pentru alegerea lămpii de masă perfecte

Când copiii noștri intră în vârsta școlară, unele modificări în camerele lor devin necesare. Acolo unde jocul era în centrul atenției, un nou tip de activitate capătă importanță: studiul. Cititul, temele, învățarea versurilor și alte activități necesită crearea unui iluminat eficient - dar blând pentru ochi. Pe lângă toate acestea, trebuie să luăm în considerare și caracteristicile naturale ale camerei atunci când alegem lămpi pentru noile aventuri ale copiilor noștri.

74013 Hardin

 (74013 - Hardin)

Cum pot asigura condițiile potrivite?

Asigurați-vă că poziționați biroul de studiu în locul potrivit, de preferință lângă o sursă de lumină naturală. Cu toate acestea, deoarece aceste activități au loc de obicei în timpul după-amiezii și serile târzii, din toamnă până în primăvară, este inevitabil să folosiți lumini artificiale pentru teme. Vestea bună este că, cu puțină atenție, putem găsi soluții ideale pentru toate acestea și nu este nevoie să vă faceți griji că încordați ochii copilului dumneavoastră în timpul studiului acasă.

 Câte tipuri de lămpi sunt necesare?

În camera unui copil, există de obicei un plafon central care asigură iluminarea generală a spațiului. De cele mai multe ori alegem acest lucru cu mult înainte de vârsta școlară, dar dacă folosim o lampă atent echipată chiar și în timpul copilăriei, merită să ne gândim cât de potrivit este corpul de iluminat dat pentru noua fază. Este important să luați în considerare amplasarea biroului de studiu și a umbrelor și să înlocuiți luminile mai slabe care îi liniștesc pe copiii mai mici cu surse de lumină mai puternice, calde sau cu temperatură naturală a culorii. Acest lucru ar trebui completat cu lămpi și surse de lumină poziționabile flexibil, cum ar fi lămpi de podea și benzi cu LED-uri. Dincolo de toate acestea, pentru studiu și citit vor fi necesare și lămpi de birou de calitate, de preferință versatile.

3516 Lionel

(3516 - Lionel)

Unde trebuie amplasată lampa de birou?

Când așezați biroul, încercați să vă asigurați că lumina de la plafoniera sau lămpile nu ascunde copilul care stă la birou. Poziționați atât biroul, cât și lampa de birou astfel încât lumina să vină din partea corespunzătoare, adică din stânga pentru un copil dreptaci și din dreapta pentru unul stângaci, asigurându-vă că tânărul cititor sau scriitor nu va avea o umbră pe carte sau caiet.  Dacă lampa este reglabilă este si mai util, permițându-ne să schimbăm unghiul de intrare a luminii.

4215 Arno

(4215 - Arno)

Alege o lampă inteligentă de birou!

Printre lămpile cu LED-uri de birou, numeroase opțiuni inteligente pot fi găsite astăzi: luminozitatea lor reglabilă și temperatura de culoare ajută la personalizarea iluminatului la nevoile noastre actuale. Modelele echipate cu afișaje digitale oferă caracteristici suplimentare de confort: putem urmări timpul, temperatura și chiar setăm alarme pe ele, fără a mai vorbi de economisirea energiei și a costurilor cu becurile LED.

3958 Balor

 (3958 - Balor)

Care este temperatura de culoare ideală?

Dacă copilul nostru are nevoie să memoreze o poezie sau să studieze pentru un examen, este o idee bună să setați lumină albă rece pentru a studia și mai eficient și pentru a asigura o concentrare activă. Pentru lectură sau teme, lumina albă caldă sau naturală poate fi folosită în funcție de preferința copilului nostru. Unele lămpi de lectură oferă chiar și opțiuni de iluminare a stării de spirit, așa că pot servi și ca lumini de noapte.

2029 Nilfgard

 (2029 - Nilfgard)

Nu doar inteligent, ci și frumos!

Deși funcționalitatea este decisivă pentru lămpile de birou orientate spre studiu, este o veste grozavă pentru copii că lampa din camera lor poate fi și stilată. Pentru băieții mai mari, recomandăm cu încredere modele mai serioase în negru, argintiu sau maro, în timp ce pentru fete sunt de preferat lămpile cu design alb.

74014 Hardin

(74014 - Hardin)

Ce altceva să luați în considerare atunci când cumpărați o lampă de birou?

Dacă te gândești pe termen lung, merită să alegi o lampă de birou LED. Cu aceste lămpi, durata de viață a sursei de lumină LED poate ajunge până la 50.000 de ore, cu o garanție de 5 ani. În acest fel, nu va trebui să vă faceți griji că aveți nevoie de înlocuiri în curând. În plus, modelele mai avansate permit reglarea temperaturii culorii, oprirea automată, iar unele chiar vin cu încărcătoare de baterie fără fir încorporate pentru a încărca telefoanele.

2977 Tekla

(2977 - Tekla)

Pentru mai multe idei, explorați gama de lămpi de birou Rábalux >>> https://rabalux.com/table-lamps