Mobile language

Lampile nu numai că oferă lumină, dar oferă și stil casei tale

PDF descarca Printeaza acest articol E-mail

Iluminatul a fost o parte integrantă a civilizației noastre încă de la crearea torțelor care iluminau peșterile. Chiar și în gospodăriile mai bogate din Evul Mediu, forma și ornamentația lumânărilor aveau o mare importantă. Prin urmare, nu este de mirare că în secolul XXI, atunci când discutăm despre lămpi, trebuie să vorbim și despre stiluri, funcții și materiale.

Lampile nu numai că oferă lumină, dar oferă și stil casei tale

Așteptări și lumini

Considerentul principal în procesul de selecție este că lampa oferă lumină, cantitatea și calitatea potrivite, conform cerințelor camerei sau funcției specifice. Cu toate acestea, acum este fundamental ca acesta să fie atrăgător din punct de vedere vizual, integrându-se perfect în stilul casei sau al biroului – uneori servind ca element vizual definitoriu, iar alteori, o sursă de lumină invizibilă. Pe lângă aspect, conținutul tehnic este din ce în ce mai vital atunci când alegeți o lampă. Iluminatul eficient din punct de vedere energetic și compatibil cu locuința este singura soluție care îndeplinește cerințele moderne de design interior.

Cu alte cuvinte, un corp de iluminat de astăzi trebuie să fie elegant, fără cusur funcțional, ecologic și compatibil cu locuința inteligentă. Acesta este standardul minim pe care îl îndeplinește fiecare piesă din noua noastră colecție și ele oferă chiar mai mult!

Iluminat de tavan pentru sufragerie cu pandantive elegante, la modă și eficiente din punct de vedere energetic.  Puteți obține un iluminat de tavan elegant, la modă și eficient din punct de vedere energetic pentru sălile de mese cu pandantive. Iluminatul cu LED nu mai este un compromis astăzi.

 

Funcții și iluminare

Tendințele și moda joacă un rol important în designul interior. Cu toate acestea, spre deosebire de garderoba noastră, pe care o putem schimba anual, - mobilierul, lămpile și obiectele decorative rămân cu noi ani, chiar decenii. Este esențial să introducem  în casele noastre piese pe care le vom folosi cu plăcere mult timp. În tendințele de design minimalist, sursele de lumină ascunse sunt frecvente, unde forma lămpii este mai puțin accentuată, iar parametrii tehnici au prioritate. Stilul Scandinav, favorizat  recent de multa lume, folosește adesea corpurile de iluminat ca elemente vizuale, caz în care lampa nu numai că se integrează în spațiu, ci îl si definește. Mai mult, o tendință din ce în ce mai populară este aceea că becul în sine joacă un rol alături de corpul lămpii.

În centrul atenției sursa de luminăIndustrială, dar în același timp jucăușă, Svens este lampa ideală pentru iluminarea spațiilor mai mari, perfectă pentru becuri unicat.

 

 

Și s-a facut  lumină!

Vibe-ul unei camere este determinat nu numai de culorile folosite în ea, ci și de iluminare. Locul in care este direcționată lumina devine inevitabil proeminent  scoțând în evidență si spațiul înconjurător. Acesta este motivul pentru care designul interior contemporan folosește adesea lămpi de podea, lămpi de masă și iluminat decorativ pentru a structura spațiile și a evidenția elementele de stil. Acest lucru este valabil mai ales în domeniul designului maximalist, caracterizat prin mobilier de artă și suprafețe interesante. Casele concepute în acest stil doresc spații intens  iluminate, poate cu materiale si forme de lămpi surprinzătoare.

Lampă din sticlă fumurie și corp de tavan atractiv pentru un stil maximalist. Lampa din sticlă fumurie este un accesoriu excelent pentru casele în stil modern. Formele sale unice sunt elemente populare în designul interior maximalist.

 

Mai mare, mai bună, mai emoționantă

În designul interior, lămpile și corpurile de iluminat mai mari și mai atrăgătoare sunt centrul atenției.

Această tendință a apărut inițial în proiectarea instituțiilor și a sălilor mai mari, înainte de a-și face loc în cultura rezidențială. Aceste corpuri de iluminat mari se remarcă nu numai prin dimensiunea lor, ci și prin formele lor uluitoare și materialele captivante. Această tendință este aliniată cu utilizarea materialelor inovatoare, cuprinzând  suprafețe metalice în oglindă, abajururi din spumă de aluminiu și sticlă „fumurie” in propunerile noastre.

Plafoniera cu hotă din sticlă colorată.  Hotele de sticlă colorate sunt disponibile în diferite forme și dimensiuni, făcând aceste lămpi interesante perfecte pentru camerele de zi și zonele de luat masa moderne.

 

Acum și pentru totdeauna

Există piese atemporale și nevoi de schimbare, iar alegerea uneia nu o exclude neapărat pe cealaltă. Poți  reînnoi un interior păstrând obiectele majore de mobilier și împrospătându-l cu accesorii și, bineînțeles, iluminat.

Adaptarea iluminatului, poate cu noi lămpi de lectură sau de stare, se poate face mult mai accesibil și fără efort, fără a fi nevoie de profesioniști. Nu este vorba doar de folosirea dispozitivelor permanente; Lămpile portabile pot intra și ele în joc, permițându-vă să transformați spațiul pe tot parcursul zilei. Menținerea unui stil consistent fără ajutorul unui designer de interior este mai ușoară atunci când selectați lămpi dintr-o familie de produse, mai degrabă decât cumpărați piese individuale, asigurând un stil unitar în întreaga dvs. casă.

 Plafoniera, lampa de perete și lampa de podea fac parte din familia Ghita, făcându-le utile pentru fiecare spațiu al locuinței.  Plafoniera, lampa de perete și lampa de podea fac parte din familia Ghita, ceea ce face ca această linie de produse minimalistă să fie potrivită pentru fiecare funcție.

 

Transformă-ți casa, creează interioare uimitoare și unice cu noile noastre lămpi elegante, descoperă noua colecție de lămpi de toamnă Rábalux!