Mobile language

LUMINA MISTERIOASĂ A LĂMPILOR PENTRU DORMITOR

PDF descarca Printeaza acest articol E-mail

Dormitorul tău este o parte a apartamentului care nu e la dispoziția oaspeților, care poate fi romantică, intimă, caldă, atrăgătoare, calmantă, relaxantă sau chiar extravagantă, în funcție de stilul și dispoziția ta. Însă oricare ar fi stilul dormitorului nostru, când apune soarele, atmosfera și calitatea iluminatului creează spațiul. Când alegeți lămpile pentru dormitor, trebuie să vă gândiți să aveți și posibilitatea unei lumini mai intense, pe lângă cele care creează condițiile propice pentru o relaxare fără probleme.

 

2446 Marion

Când vă proiectați iluminatul pentru dormitor, ar trebui să stabiliți mai întâi în ce tip de atmosferă vă puteți cel mai bine relaxa, destinde și reîncărca, iar apoi puteți alege lămpile și becurile LED și non-LED, ținând seama de aceasta.

Lumina centrală, generală, va fi principala sursă de lumină din acel spațiu, sub forma unei plafoniere sau pendule, astfel încât pentru iluminat adițional ar trebui să preferați iluminatul pentru noapte, care oferă în primul rând o lumină subtilă, blândă și difuză.

 

2270 Joel

Dacă doriți să sporiți sentimentul romantic în dormitorul Dvs., alegeți o pendulă decorativă care funcționează ca un element de mobilier în sine. Cuvertura, covorul moale, pătura moale și mițoasă și un tablou frumos iluminat, cu o atmosferă drăguță, ajută ca un tot unitar la a vă face oboseala zilnică să dispară.

 

7048 Madeleine

Puteți pune și o veioză mai înaltă pe noptieră, ceea ce oferă o imagine elegantă și dă un rol proeminent zonei de lângă pat.

 

2907 Meda

 

 

Flossi 8812

Dacă aveți nevoie de lumină mai concentrată pentru citit, instalați o lampă pentru citit pe peretele lateral, lângă pat. Alegeți una dintre soluțiile ajustabile și amplasați-o astfel încât lumina lămpii aprinse să nu deranjeze relaxarea celeilalte persoane.

 

Larkin 6530; cu fasung E-27 sub abajurul alb; brațul flexibil pentru citit are o sursă de lumină LED integrată, cu o intensitate luminoasă de 205 lumeni și o temperatură de culoare alb cald.

Când alegeți culoarea peretelui din dormitor și a accesoriilor, ar trebui să vă concentrați pe culori care vă ajută să vă relaxați; folosind culori de pământ și o lumină în nuanțe de verde natural, puteți crea un mediu liniștitor și relaxant.