Mobile language

SĂ DESCOPERIM POSIBILITĂȚILE ILUMINĂRII INTELIGENTE

PDF descarca Printeaza acest articol E-mail

Conceptul de „casă inteligentă” devine tot mai răspândit și în România. Confortul și pragmatismul se unesc atunci când vă conectați telefonul la televizorul inteligent, ajustați termostatul prin conexiunea WIFI sau plasați au apel telefonic cu ceasul inteligent.  Considerente similare au dus la iluminatul inteligent al caselor moderne, unde vă puteți ajusta luminozitatea sau culoarea becurilor cu ajutorul unei telecomenzi sau al unui smartphone. Lămpile de designer pot, de asemenea, să ofere distracție sau relaxare.

Cu aceste lămpi inteligente, vă puteți face clipele vieții de zi cu zi din casa sau apartamentul Dvs. mai calde, vă puteți odihni după o zi grea de muncă, atunci când cu ajutorul unei telecomenzi puteți micșora luminozitatea plafonierei sau chiar schimba la modul lumina lunii doar apăsând un buton. Dar chiar și atunci când studiați pentru un examen dificil sau lucrați de acasă, puteți să vă setați cu ușurință lumina inteligentă la o lumină albă rece de lucru, făcându-vă astfel pregătirea și mai eficientă. Și toate acestea se află cu ușurință la dispoziția Dvs.; de exemplu, Rábalux Ollie lamp /video/ poate face toate cele de mai sus, cu un singur clic! Luminozitatea și temperatura de culoare pot fi reglate folosind o telecomandă, făcându-vă astfel casa mai confortabilă și mai modernă.

 

2566 Georgina

Puteți de asemenea să alegeți o veioză cu funcții suplimentare pentru un raft din sufragerie sau pentru noptieră. Atingând difuzorul din partea de sus a Rábalux Kendall smart light /video/, puteți să-i modificați culorile RGB în funcție de dispoziția Dvs., în timp ce redați muzica favorită prin conexiunea Bluetooth. Și, dacă plecați de acasă, puteți s-o luați cu Dvs., deoarece are baterie integrată.

 

Kendall 4534

Ridicați-vă moralul cu ajutorul multelor caracteristici ale acestei lămpi de designer bine alese, sau invers: ajustați iluminatul pentru a corespunde dispoziției curente! Rábalux oferă o gamă largă de produse similare, care pot deveni rapid accesoriile Dvs. favorite în apartament.

Justin 1515