Mobile language

SĂNĂTATE SAU DESIGN? - CE FEL DE LAMPĂ ESTE CEA MAI POTRIVITA PENTRU CAMERA COPILULUI?

PDF descarca Printeaza acest articol E-mail

Dacă ați decis să aveți un copil, cu siguranță v-ați pus și întrebarea: ce fel de cărucior, pătuț, masă de înfășat... să alegeți. În ziua de azi nu e așa ușor să găsești un produs de calitate bună, care să fie și la modă. Pe lângă asta, tindem să ignorăm un aspect important, și anume, să fim atenți la calitatea luminii din camera copilului. Totuși, „dragii noștri dragi” au nevoie de îngrijire atentă, de aceea selectarea lămpilor pentru copii necesită  pregătire și conștientizare atente.

 

4608 ABC

Prima problemă este alegerea temperaturii de culoare, adică, dacă lămpile din camera copiilor ar trebui să aibă o lumină rece, caldă sau naturală. Lumina rece are un efect de evidențiere albăstrui, mai puternic, ceea ce o face ideală pentru iluminatul oglinzilor din baie și a dulapurilor din bucătărie. Albul natural este culoarea luminii solare naturale, după cum sugerează și numele, în timp ce albul cald produce o lumină puțin mai gălbuie. Cel mai bine este să alegeți o lampă cu o lumină albă caldă pentru camera bebelușului sau copilului, una pe al cărui ambalaj puteți citi o valoare de aproximativ 2700K – 3400K.

4545 Babette

În plus, ar trebui de asemenea să fiți atenți la intensitatea luminii, deoarece ochii bebelușilor sunt încă foarte sensibili, deci ar trebui să evitați luminile puternice. Dacă aveți ocazia, alegeți o lampă cu luminozitate reglabilă, pentru a ilumina treptat camera de la întunericul deplin al nopții atunci când plânge bebelușul. Aceasta, în timpul copilăriei, înseamnă că noi părinții ne ducem la copiii noștri dar, pe măsură ce ei cresc, trebuie să fim pregătiți pentru momentul când vor veni pe întuneric în camera noastră. Așa că, pentru a elimina potențialele „accidente” din aceste vizite, merită să cumpărați o veioză pentru copii care poate fi pornită apăsând pe ea, așa numita ”cu acționare prin apăsare”, care poate face traficul nocturn mai sigur. 

 

4703 Lampă cu acționare prin apăsare

Deoarece și noi suntem părinți, știm că, pe lângă acestea, este foarte important pentru copiii noștri să crească într-un mediu încântător, ceea ce ne-a convins să facem din lămpile unice proiectate special pentru copii, centrul camerei copilului. „Am fost inspirat în primul rând de faună, când am proiectat grafica lămpilor. Am creat motive drăgălașe care fac mai fericită camera fiecărui copil.”

Când am proiectat lanternele cu imagini de animale, era la fel de important să facem copiii să iubească animalele și să explorăm efectul acestor motive asupra dezvoltării lor. Imaginile schițate nu prezintă o poveste completă, ci se pot spune mai multe povești diferite privindu-le, încurajându-ne astfel copiii să-și folosească imaginația când se joacă.

 

4568 Leon

Per total, când cumpărați toate articolele de care aveți nevoie, trebuie să alegeti cu grijă, căutând produsele potrivite, care au un raport bun între preț și valoare, dar sunt și la modă și de bună calitate. Pe piața corpurilor de iluminat, sunteți cu siguranță la locul potrivit atunci când alegeți lămpile pentru copii cu design unic de la Rabalux, pictate cu designuri la modă, care îi ajută să se dezvolte și sunt conforme cu toate standardele europene. Puteți să ne găsiți lămpile decorative și pentru copii, cu LED sau nu, pe www.rabalux.ro și la partenerii noștri revânzători. Puteți alege între lămpi de perete, lămpi de masă și veioze, plafoniere, pendule sau lumini practice de veghe.